lyxigt!

Det känns väldigt lyxigt för mig att vara ledig mellan jul och nyår. Har aldrig varit det tidigare. Har alltid tidigare haft jobb där man jobbar helger och röda dagar. Men äntligen så har jag fått mig ett jobb som jag trivs med OCH där man är ledig helger och röda dagar. 
jobbar ni i mellandagarna? vad jobbar ni med?
Julen firade vi med min familj. Vi är alltid med dem på julafton. Skulle inte kunna tänka mig något annat. 
Hur firar ni jul? 
Jag bor i södra sverige, och här lyser snön med sin frånvaro. Så julkänslan var väl inte riktigt där. Men så fort vi kom hem till mina föräldrar och alla var där och när man åt julmaten och så, så kom där fram lite julkänsla trots allt..
Vi har ingen jultomte som delar ut klapparna, då det yngsta barnet är 9 och inte tror på tomten. känns lite tråkigt på ett sätt.. 
Men i Januari kommer det en liten en. Min bror ska bli pappa, så nästa år lär det bli tomte......
OM! jag vet inte om de ska fira första julen med oss eller hennes föräldrar.. känns konstigt. ingen lillebror med på julafton. i 29 år har jag firat jul med honom och helt plötsligt så ska han inte vara med. Men det är klart att hennes föräldrar vill ha dem med hemma hos dem..Men får jag bestämma så ska de vara med oss.. hahahahah
i vår familj ger vi bara julklappar till barnen.
vi vuxna kör julklapps-spelet. himla roligt är det. 
Det är alltid något av paketen som alla vill ha, som alla slåss om.
Hur gör ni? ger ni till de vuxna oxå? har pratat med väldigt många, där de bara ger till barnen.
Har ni varit ute någon på mellandagsrean? 
Vad ska ni göra på nyår? 
vi ska vara hemma. min kusin kommer hit, och så ska vi ta hand om min mormor så hon slipper sitta själv på nyår. så jag behöver lite tips på lite rolig nyårs mat. Har ni några bra tips?
 
god fortsättning!